Vi har brug for en ny regering – vi har brug for en ny politik

1.       Udlændingepolitikken skal normaliseres. I første omgang ved at komme tilbage til niveauet for 2011 i forhold til antal asylsøgere m.v. Regeringen har selv fortalt Folketinget, at udgifterne til asylsøgere, familiesammenførte osv. har betydet, at udgifterne er steget fra 2,9 mia. kr. (2011) til 9,2 mia. kr. (2015). En stigning på 6,3 mia. kr.!!

 2.       Vi skal have mere Danmark – mindre EU. Derfor skal Danmark aktivt støtte Storbritannien i deres kamp for at få reformeret EU, så landene bestemmer mere selv. Specielt i forhold til vandrende arbejdstagere er dette vigtigt, så vi ikke længere skal betale børnecheck, kontanthjælp, dagpenge osv. til østeuropæere, der i mange situationer ikke engang behøver opholde sig i Danmark.

 3.       Retspolitikken skal opprioriteres. Politiet skal have flere ressourcer, så danskernes tryghed kan sikres. Og så skal grænsekontrollen selvfølgelig genindføres!

 4.       De ældre skal sikres ordentlig og værdig pleje, ligesom vi skal have nogle af de bedste sygehuse i verden. Det kræver bedre økonomi – også når der de kommende år kommer et stigende antal ældre. Derfor har vi fastholdt den økonomiske politik for den offentlige sektor, som vi i 2011 gik til valg på sammen med den daværende VK-regering – nemlig en realvækst frem til 2020 på 0,8 procent. Det giver ca. 20 mia. kr. til bedre offentlig velfærd frem til 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *